Lite shopping

God morgon! Så himla skönt att vara ledig idag, men tyvärr så måste jag plugga på min lediga dag. Men så tråkigt ska det inte bli för jag ringde Sara och bad henne komma hem till mig och hjälpa mig med några läxor.

Jag tänkte visa lite kläder som jag tänkte beställa från nätet igår. Jag måste ut på en shoppingrunda snart, jag känner att jag måste uppdatera min garderob lite.

  

1. Denna coola hoodie känner jag kommer sitta helt underbart. Matchar man rätt så kommer det vara snyggt och lite street känsla över det hela.

2. Vem älskar inte modeller?

3. Som ni säkert vet så älskar jag pikétröjor, och vad älskar jag mer än pikétröjor? Jo tjejer. Så denna piké känns helt rätt.


K.I.S.S (Keep It Simple Stupid!)

La Barca

Idag var jag och Emelie och åt brunch på La Barca.
Vi beställde in varsin skaldjurssallad och där satt vi tillsammans, pratade massor och njöt av det underbara vädret. Förra veckan så började jag läsa svårare engelska (ensam med min lärare), så då fick jag göra ett test och jag fick MVG, 78 av 80. Nu sitter jag hemma och bara tar det lungt och pratar i telefon med
Sarah.
Ikväll blir det nog att träffa tjejerna och ha myskväll.


La Barca, Strandgatan 1

K.I.S.S (Keep It Simple Stupid!)

Magisk ananasmask

Sitter här med min hemmagjorda ansiktsmask. Den är otroligt skön och enkel att göra.
 
Det enda du behöver är:
1 1/2 dl krossad ananas från burk
3 tsk olivolja

Och detta slänger du bara ner i en mixer. Glöm inte att fördela masken jämt över ansiktet. Masken ska sitta på i ungefär 15-20minuter. Så du kan ju lägga dig ner och vila under tiden för annars är det lätt att den rinner och kladdar lite. Skölj sedan av masken med varmt vatten, torka lätt med en handduk och smörj sedan in ansiktet med din vanliga fuktcrème.

Varför ananas? Grejen med ananas är att fruktköttet innehåller ett enzym som skonsamt löser upp smuts och döda hudceller. Det är också antiinflammatoriskt, lätt sammandragande och skönt uppfriskande.
Varför olivolja? Jo för att olivolja har läkande egenskaper och innehåller mycket E-vitamin som hjälper till att förbättra hudytan.

K.I.S.S (Keep It Simple Stupid!)


Höstlängtan

Nu till hösten är jag på jakt efter en skön lång, stickad och såklart snygg halsduk. Det känns som att dom D&G halsdukarna skulle sitta utmärkt till hösten.
Jag kunde inte heller motstå tröjan med små ankare på.

  

K.I.S.S (Keep It Simple Stupid!)